Jestics

Jestics is het popkoor binnen Don Bosco Deventer en staat onder leiding van Jacqueline Heijse. Meer Informatie:
Jestics logo

The Colorful Circle

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.

CC plaatje

Sallandse Dialoog

Don Bosco Deventer is mede-initatiefnemer en partner van de Sallandse Dialoog waarbij we ons vooral richten op de doelgroep Jongeren 18+

 

logo sallandse dialoog

Colorful Circle

 

CC plaatjeIn "The Colorful Circle" gaan autochtone kinderen/jongeren samen met vluchtelingen (kinderen/jongeren) creatief aan de slag.

 

Dankzij subsidie van Oranje Fonds, gemeente Deventer en garantie Don Bosco Werken Nederland is het financiële projectplaatje rond, waarbij we nog hopen op een bijdrage van de provincie Overijssel (KCIPO).


Maandag 31 juli 2017 gaan we 'van start' onder leiding van WhatElsa.

Geïnteresseerd in ons projectplan? Laat het even weten.

ANBI

Een Gift aan Don Bosco Deventer kunt u van de belastingdienst deels terugkrijgen want wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Klik op het logo hieronder voor meer informatie.

ANBI FC blauw

Terug naar het normale leven

Voor dit project hebben we een aparte website gemaakt. Klik op de afbeelding hieronder om de website te bezoeken.A6 Flyer v2 Small

Caravan Zomerklaar

De caravan is weer in gereedheid gebracht voor het nieuwe zomerseizoen en staat op Stadscamping De Worp. Met een ruime voortent en 4 fietsen een gerieflijk plekje. Vanaf juli 2020 is de caravan weer inzetbaar voor hen die dat toekomen.

Caravan

Copyright © 2015. Stichting Don Bosco Deventer. All Rights Reserved.